Κάθε πότε πρέπει να κάνω απεντόμωση;

Αφήστε ένα Σχόλιο / Απεντομώσεις / Από admin

Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας για το πότε πρέπει να κάνετε απεντόμωση γιατί αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.
Αν δεν έχετε προσβολή από κάποιο ενοχλητικό επισκέπτη τότε για να διατηρήσετε αυτή την κατάσταση συνήθως μία   φορά το χρόνο είναι αρκετή και κυρίως μεταξύ Άνοιξης και Φθινοπώρου ώστε να διατηρήσετε αυτή την κατάσταση.

Αν για κάποιο λόγο υπάρχουν συνθήκες στο χώρο σας που ευνοούν στην ανάπτυξη εντόμων όπως οι κατσαρίδες τότε η εφαρμογή “απολύμανσης” – απεντόμωσης μπορεί να γίνει δύο έως τρεις φορές ανά έτος.
Αν στο χώρο που διαμένετε υπάρχουν επιβαρυντικοί παράγοντες όπως φρεάτια, βόθροι, ρύποι, υγρασία ή ανάλογα το έντομο περιοχές που μπορεί να κρυφτεί και να αναπαραχθεί τότε εμείς στη ΤΕΖΑ Απολυμαντική θα σας προτείνουμε λύσεις ώστε να περιοριστεί η προσβολή.

Τι πρέπει να γνωρίζει ένας επαγγελματίας απεντόμωσης;

Οι κατσαρίδες, οι ψύλλοι, τα μυρμήγκια, οι κοριοί και τα μυγάκια έχουν σαν έντομα διαφορετικές συνήθειες και βιολογικούς ρυθμούς οπότε οι γεωπόνοι της εταιρείας απολύμανσής μας ΤΕΖΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ εκτός από την εφαρμογή του κατάλληλου εγκεκριμένου από τον ΕΟΦ σκευάσματος που γνωρίζουν την βιολογία  των εντόμων θα σας προτείνουν τρόπους ώστε να μην ξανά έχουμε έξαρση.

Όλα τα εντομοκτόνα είναι ίδια;

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε για την καταπολέμηση συνήθως είναι συνδυασμός εντομοκτόνων με διαφορετικές δραστικές ουσίες ώστε να καλύψουμε μεγάλο εύρος εντόμων.
Οι συνδυασμοί αυτοί δίνουν άριστα αποτελέσματα μια που ανάλογα το είδος του εντόμου, το σημείο ψεκασμού, την εποχή και το ιστορικό της προσβολής, ο γεωπόνος απεντόμωσης της εταιρείας απολυμάνσεων ΤΕΖΑ που εδρεύει στο Ηράκλειο θα φροντίσει για το ιδανικό αποτέλεσμα.

Πότε είναι η μέγιστη δραστηριότητα των εντόμων;

Η μέγιστη δραστηριότητα των εντόμων εμφανίζεται μεταξύ άνοιξης και φθινοπώρου, αλλά και κάποιες φορές και τον χειμώνα εφόσον είναι ήπιος.
Στο Ηράκλειο Κρήτης που εδρεύει η εταιρεία απολυμάνσεων ΤΕΖΑ οι χειμώνες είναι σχετικά θερμοί και οι βροχοπτώσεις σπάνιες οπότε και οι εφαρμογές απολύμανσης είναι απαραίτητες σε σημαντικές προσβολές εντόμων.

https://teza.gr/entoma/kathe-pote-prepi-na-kano-apentomosi/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *