ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ, ΚΡΗΤΗ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Για αποτελεσματικές απεντομώσεις στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη έχουμε δημιουργήσει μία εταιρεία με την οποία εγγυόμαστε ότι θα λύσετε με πλήρη επιτυχία όλα τα προβλήματα απολύμανσης για κατσαρίδες και άλλα ενοχλητικά έντομα.

Πώς σχεδιάζουμε μία απεντόμωση;

Με τον όρο απεντόμωση εννοούμε την καταπολέμηση και τον έλεγχο όλων των επιβλαβών εντόμων, τα οποία δημιουργούν εστίες μόλυνσης. Εξάλλου αυτά εγκυμονούν κινδύνους στην υγεία των κατοίκων του χώρου αλλά και του περιβάλλοντος.

Απεντόμωση σπιτιών σε Ηράκλειο Κρήτης απολυμαντική
Απεντόμωση σπιτιών σε Ηράκλειο Κρήτης

1.    Επιθεώρηση Χώρου
Ο εξειδικευμένος Γεωπόνος της εταιρείας μας θα εποπτεύσει όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας, ώστε να έχει πλήρη εικόνα του τρόπου προσβολής αλλά και καταπολέμησης των ανεπιθύμητων επισκεπτών. Ακόμη θα σας ενημερώσει για τα μέτρα που θα πρέπει να πάρετε ώστε να μην ξανασυμβεί η προσβολή.

2.    Αναγνώριση εντόμων
Αφού γίνει η αναγνώριση των εντόμων που προσβάλλουν το χώρο σας, ο εξιδεικευμένος επιστήμονας της ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, γνωρίζει τον τρόπο καταπολέμησης και θα εφαρμόσει την κατάλληλη τεχνική ώστε αν εξαλειφθεί κάθε μελλοντική προσβολή.

3.    Ιδανική μέθοδος απεντόμωσης
 Η εμπειρία και επιστημοσύνη των τεχνικών της εταιρείας απολυμάνσεων μας, που δραστηριοποιείται στο Ηράκλειο αλλά και σε όλη την Κρήτη θα εφαρμόσει την κατάλληλη τεχνική για την απεντόμωση του χώρου σας.

Απεντόμωση με Gel:

Μια εξειδικευμένη εφαρμογή απεντόμωσης η οποία χρησιμοποιείται κυρίως για τη καταπολέμηση της ψιλής κατσαρίδας (κατσαρίδα της κουζίνας, γερμανική κατσαρίδα) αλλά και των μυρμηγκιών, εφαρμόζεται στις περιπτώσεις όπου δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί ή απαγορεύεται (χώροι παρασκευής επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος) ο υπολειμματικός ψεκασμός. Με τη μέθοδο αυτή γίνεται τοποθέτηση δολώματος υπό μορφή σταγόνας σε επιλεγμένα σημεία από όπου τα έντομα-στόχοι θα περάσουν. Βασικό πλεονεκτήματα της μεθόδου είναι πως μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμη και την ώρα που ο χώρος προσβολής βρίσκεται εν λειτουργία. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε στην ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ για χρήση σε χώρους κατοικήσιμους.  Τα έντομα που μολύνθηκαν από το Gel θα το μεταφέρουν και στον υπόλοιπο πληθυσμό με αποτέλεσμα τον ολοκληρωτικό αφανισμό τους. Χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο για την καταπολέμηση ψιλής κατσαρίδας και των μυρμηγκιών.

Απεντόμωση με  GEL - κατσαριδες ηρακλειο κρητης
Απεντόμωση με GEL – κατσαριδες

Απεντόμωση με χαμηλής πίεσης ψεκαστήρες:

Η απεντόμωση με ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης είναι η πιο συνηθισμένη μέθοδος καταπολέμησης. Η χρήση ψεκαστήρα εφαρμόζει το εντομοκτόνο διάλυμα στα σημεία όπου τα έντομα εμφανίζονται ή φωλιάζουν. Η Μέθοδος απεντόμωσης αυτή είναι απολύτως ασφαλής για τον άνθρωπο αλλά και τα ζώα, όταν πραγματοποιείται από εκπαιδευμένα συνεργεία των ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΩΝ ΚΡΗΤΗΣ και πάντοτε υπό την επίβλεψη του υπεύθυνου επιστήμονα Γεωπόνου. κάθε σκεύασμα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα από το Υπ.Α.Α.Τ. για χρήση σε κατοικημένους χώρους αλλά και σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Η απεντόμωση με  ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης είναι η πιό συνηθισμένη μέθοδος καταπολέμισης

Μέθοδος του Νεφελοψεκασμού (Fogging);

Τι είναι η απεντομώσεις νεφελοψεκασμού; Η ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ προσφέρει υπηρεσίες αντιμετώπισης και καταπολέμησης εντομών με ειδικές απεντομώσεις νεφελοψεκασμού στο σπίτι ή την επιχείρησής σας. Με αυτόν τον εξειδικευμένο τρόπο καταπολεμούμε έντομα τα οποία με άλλους τρόπους είναι αδύνατο γιατί το σκεύασμα κατορθώνει να εισχωρήσει σε δύσκολα σημεία.

μέθοδος απεντομώσεων με νεφελοψεκασμό (Fogging)

Πώς γίνεται η απεντόμωση με εντομοπαγίδες;

Τα εντομοκτόνα φάρμακα απεντόμωσης – απολύμανσης, που χρησιμοποιούμε είναι 100% αποτελεσματικά. Επιπλέον είναι σκευάσματα με πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα ζώα. Επίσης, είναι άοσμα (λόγω του ότι στερούνται διαλύτη) και δεν λεκιάζουν. Οι νέες τεχνολογίες στα εντομοκτόνα σκευάσματα υγειονομικής σημασίας που χρησιμοποιούμε έχουν τα εξής πλεονεκτήματα:

  • Είναι ασφαλή για τα παιδιά και τα ζώα
  • Γρήγορη καταπολέμηση των εντόμων
  • Εξόντωση μαζικών πληθυσμών
  • Μεγάλη υπολειμματική δράσης
  • Εκπληκτική εντομοαπωθητική δράση
  • Δε μυρίζουν
  • Δεν αφήνουν σημάδια 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *